Winkelcentrum "De Overtuinen" Zuidhorn
Zuidhorn is een gemeente met ruim 18.500 inwoners (01-2012), maar het verzorgingsgebied van de detailhandel strekt zich uit over een veel groter gebied. In het KomPlan welke de gemeente Zuidhorn heeft gemaakt wordt uitgegaan van een verzorgingsgebied van circa 30.000 personen. De kern van de detailhandel speelt zich af vanuit winkelcentrum "De Overtuinen". In de kelder van het winkelcentrum zit een parkeergarage, op de begane grond zijn diverse winkels gevestigd. De schakel hiertussen is een tapis-roulant c.q. roltrap.Zuidhorn is een gemeente met ruim 18.500 inwoners (01-2012), maar het verzorgingsgebied van de detailhandel strekt zich uit over een veel groter gebied. In het KomPlan welke de gemeente Zuidhorn heeft gemaakt wordt uitgegaan van een verzorgingsgebied van circa 30.000 personen. De kern van de detailhandel speelt zich af vanuit winkelcentrum "De Overtuinen". In de kelder van het winkelcentrum zit een parkeergarage, op de begane grond zijn diverse winkels gevestigd. De schakel hiertussen is een tapis-roulant c.q. roltrap.
Tags
'DTP-er', 'databasebeheer', 'narrowcasting', 'belettering', 'advertenties', 'uitnodigingen', 'drukwerk', 'reprowerk', 'direct mail', 'adressenbeheer', 'database applicaties', 'content management', 'CMS', 'zoekmachine optimalisatie', 'SEO', 'social media', 'albert dijkstra', 'hein buist', 'advies', 'realisatie', 'groningen', 'mobiel', 'flexibel', 'aantrekkingskracht', 'webwinkel', 'e-commerce', 'google optimalisatie', 'html', 'css', 'mysql', 'jquery', 'javascript', 'php', 'intranet', 'internet', 'extranet', 'bedum', 'assen', 'friesland', 'drenthe', 'noordelijk', 'attractive', 'www.attractive.eu', 'digitale media', 'traditionele media'
Foto's reclame-uitingen Overtuinen
Hieronder treft u enkele foto's van de reeds gerealiseerde reclame-uitingen.
Videowall bij Tapis roulant Overtuinen Zuidhorn.
Voorbeeld: Dijkstra Makelaardij & Financieel Advies
Videowall Overtuinen
Via een tapis-roulant gaat het publiek vanuit de parkeergarage naar de winkels. Uiteraard gaan zij na het winkelen weer terug naar hun auto. Hierbij staan ze telkens 34 seconden stil achter hun winkelwagen. Dit is een uitstekende kans om uw doelgroep te bereiken! Wij durven het aan om uit te spreken dat de advertentiekosten lager zijn dan een gemiddelde kleuren advertentie in een krant of tijdschrift!

De kosten hiervoor bedragen 125,- euro. Hiervoor ontvangt u gedurende één maand uitzendtijd voor 20 advertentie's per uur á 9 seconden. Dit komt neer op een bereik van circa 20% van het winkelende publiek. Het grote voordeel van deze videowall is dat de advertentie eenvoudig kan worden gewijzigd! Een nieuwe actie/aanbieding opgeven is bijvoorbeeld mogelijk. Kiest u voor een langere contractperiode dan ontvangt u een korting, bijvoorbeeld bij een jaarcontract krijgt u één maand gratis.